Si saps nedar, llença’t a la piscina!

A Àbac com gestoria i assessoria que som, fem nòmines, comptabilitats, impostos i no sé quantes coses més. Ho fem, i ho fem bé, però això NO és notícia, si no fos així, no hi seríem.

Amb el temps (aviat farem 25 anys), ens hem especialitzat en l’acompanyament a emprenedors que volen convertir-se en nous empresaris, que, com molts ja sabeu o endevineu, no en té res de fàcil. Tenir una idea és genial, convertir-la en un projecte és collonut, que t’escoltin és sensacional, i que funcioni ÉS… NO TINC PARAULES o si, però no són apropiades.

Més que el coneixement, la nostra experiència, en la gestió i assessorament d’empreses de tots els sectors, mides i colors, ens permet posicionar-nos com a un COMPANY DE VIATGE, que tan aviat, et gestiona l’administració, t’assessora legalment, i sobretot, T’AJUDA A PRENDRE DECISIONS … Si, sabeu allò de la soledat de l’empresari, doncs això, que no et trobis sol.

Sovint, només es necessita algú que sàpiga escoltar, Emprenedor, tu ets el protagonista!!! Tens una idea i vols arribar a empresari? Si saps nedar, llença’t a la piscina, Àbac Assessors i el HUB Terrassa t’hi posem l’aigua.

#SabemEscoltar #EstemPerTu per #AcompanyarTe

#gestoria #assessoria #mentor #coworking #networking #comptabilitat #hub #terrassa