IVA – IRPF – ISS Pagament a compte

Has de sol·licitar l’ajornament especial COVID19?

20 d’ abril, recorda: s’han de presentar impostos.

De moment, mentre NO es digui el contrari, el termini per la presentació dels impostos del 1er trimestre és el proper dia 20 d’abril.

El termini per la presentació dels impostos del primer trimestre finalitza el proper dia 20 d’abril, si bé, recordem que el dia 15 d’abril, finalitza el termini per la presentació de les declaracions amb domiciliació.

Recordem també, que dins aquest termini, tenim els dies festius de la Setmana Santa. Tot i que no anirem ni anireu gaire lluny, tampoc es tracta de deixar-ho tot per última hora.

Si us plau, feu els possibles per fer-nos arribar tota la informació a través de correu electrònic o penjar les factures (i altres documents) al drive.

Qui NO disposi encara de l’accés al portal del client, si us plau, que ens contacti pels mitjans habituals, i li obrim l’accés per tal d’enviar-nos tota la informació.

No obstant l’anterior, als autònoms i PIMES que no son Gran Empresa (facturació inferior als 6.010.121,04€), us recordem que teniu la possibilitat d’ajornar els impostos del trimestre amb la mesura especial COVID19, pagament ajornat en un únic pagament a 6 mesos vista, amb data 20 d’octubre de 2020.

Es pot ajornar una quantitat màxima de 30.000€ sense aportació de garantia, i es poden ajornar tots els impostos trimestrals (inclou IRPF i pagaments a compte), que en circumstàncies normals no es podem ajornar.

Si desitges més informació sobre els serveis especials COVID-19 que oferim a pimes i autònoms, o necessites gestionar alguna situació puntual, contacta amb nosaltres o truca’ns al 937369860

#EstemPerTu x #AcompanyarTe