Servei fiscal-comptable

El nostre departament Fiscal i Comptable et proporciona l’assessorament i l’acompanyament en la gestió diària del teu negoci o activitat. És un servei, pensat i adaptat per a emprenedors i pimes, que s’entén, sempre que sigui possible, dins d’un entorn col·laboratiu i d’integració o comunicació tecnològica, entre el CLIENT i l’assessoria.

Comptabilitat

Si parlem de la comptabilitat, ens avancem a les teves demandes amb mètodes àgils, flexibles i adaptables a les teves necessitats, …, pots triar el nivell de servei que més se t’adapti, com a una «boutique«, podem dir que disposem de TOTES LES TALLES I COLORS:

E

Comptabilitat només per obligació fiscal o per la teva gestió?

E

A casa del client, a l'assessoria o compartida al núvol?

E

Amb el programa del client, amb el de l'assessoria o els sincronitzem?

E

La treballa el client, l'assessoria o tots dos alhora?

E

Ens passes la bossa de factures, ens ho penges al núvol o escanejat per mail?

E

Tu fas els albarans i la facturació i nosaltres et fem la comptabilitat?

ÀBAC ASSESSORS és partner preferent de SAGE, empresa líder en solucions informàtiques de gestió, que promou la transformació digital a les pimes. Igualment, també treballem amb totes aquelles marques que s’impliquen o aporten valor en la integració tecnològica en la relació client/assessor.

Fiscal

Servei fiscal per a tot tipus d’empreses, autònoms, pimes i grans empreses, amb l’assessorament recurrent i la confecció de les diferents declaracions periòdiques i recurrents.

Assessorament jurídic fiscal, amb assistència i defensa a requeriments, revisions i inspeccions fiscals. Confecció d’estudis i dictamens, planificació fiscal,

Som especialistes en:

  • Constitució de grups de societats (societats holding)
  • Confecció d’impostos consolidats per a grups d’empreses (iva i societats)
  • Impost renda NO residents
  • Operacions vinculades i preus de transferència

Assessorament fiscal i comptable

Consultes i assessorament recurrent, en tots els impostos que afectin al normal funcionament de l’empresa, així com la verificació i supervisió de la comptabilitat de la mateixa, amb atenció expressa al tancament comptable de l’exercici.

fiscal obligacions

Fiscal obligacions

Confecció de declaracions trimestrals i resums anuals d’impostos, declaració anual Mod 347, declaració de Renda i Patrimoni, Impost de Societats, servei NEOS (notificacions electròniques obligatòries), IRPF, etc

assessorament jurídic fiscal

Assessorament jurídic fiscal

Planificació fiscal

Informes i dictàmens

Preus de transferència i operacions vinculades

Consolidació fiscal

Revisions tributàries i inspeccions

Comptabilitat autònoms

Comptabilitat autònoms

Confecció dels registres obligatoris: Ingressos, compres, despeses i bens d’inversió.

Estimació objectiva: Mòduls.

Comptabilitat societats

Comptabilitat societats

Confecció i/o revisió-repàs comptable, segons el Codi de Comerç, confecció, legalització i presentació dels llibres obligatoris i comptes anuals al Registre Mercantil